Installera elbilsladdare, laddstation och laddbox hemma

Att installera en laddbox, bygga laddstation eller installera laddstolpar hemma är en bra investering för dig som bor i radhus eller villa. Det finns många fördelar med att ha en egen elbilsladdare hemma och vi på Eddima hjälper dig med installationen. Det är både prisvärt och smidigt.

Elbilar blir mer och mer vanligt, och det tycker både miljön och vi på Eddima är toppen. När du laddar din bil med en laddbox går det både snabbt och det är säkert. Med hjälp av en laddbox kan du utnyttja hela bilens laddkapacitet och du kan ladda upp till tio gånger snabbare jämfört med ett vanligt eluttag. Ett vanligt eluttag hemma kan dessutom bli farligare i längden och brandrisken är högre. När vi på Eddima installerar en laddbox i ditt hem så anpassas den efter det.

Installera laddstolpar hemma

När du vill installera laddstolpar för el- eller hybridbilar hemma behöver du först ta hänsyn till några faktorer, såsom att

  • bedöma ditt behov av laddstolpe
  • kontakta en behörig elektriker – vi på Eddima är certifierade och hjälper dig med installationen
  • välj en lämplig plats för laddstolpen – den bör installeras nära din parkeringsplats och det bör finnas tillräckligt med utrymme runt om för att säkerställa en smidig installation.

Vi på Eddima har certifierad personal med hög kompetens och vi hjälper till med allt från rådgivning till installation av certifierade elektriker.

Installation av laddbox för elbil

Har du funderat på att installera en laddbox för din elbil? Kontakta då oss på Eddima för en korrekt och säker installation av hög kvalitet.

50% för installationskostnaden

Eddima sköter ansökan åt privatpersoner av skattereduktion för Grön Teknik på 50% för kostnaden av installation och laddbox.