Zaptec Go

Oavsett vad du kör eller vart du ska, är Zaptec Go det bästa sättet att ladda din resa. Laddboxen har en maximal laddeffekt på 22 kW och en tilltalande design som passar alla hem. En laddare som är lika smart på insidan som den är enkel på utsidan.

En säker och stabil laddbox

Zaptec Go är en avancerad och användarvänlig laddbox för elbilar. Den är utvecklad för att vara säker, energieffektiv och hållbar och gör det möjligt för ägare av elbilar att styra och övervaka sin laddning via en app. Med Zaptec Go kan användaren ladda sin elbil snabbt och enkelt, oavsett om det är för privat eller offentligt bruk.

  • passar alla elbilar och hem
  • 80 % mindre och lättare än andra laddare av samma typ på marknaden
  • certifierad enligt högsta säkerhetsstandard
  • lättplacerad med en storlek motsvarande en surfplatta och en vikt på endast 1,3kg.

Har du några frågor eller funderingar?

Hör av dig till oss, så hjälper vi dig!

Matcha Zaptec Go med din omgivning

Varje del på Zaptec Go är noggrant uttänkt. Med det begränsade antalet delar, det funktionsbelysta uttaget och placeringen av RFID-chip läsaren, är laddaren intuitiv att använda. Zaptec har kombinerat traditionell skandinavisk design med ledande norsk miljövänlig teknik.

 

Zaptec Go – säker och driftsäker

Zaptec Go är certifierad enligt högsta säkerhetsstandard och en av de säkraste elbilsladdarna på marknaden. Tack vare sin genomtänkta design innehåller den 60 % färre delar än laddare från andra märken, och därmed elimineras många risker och saker som kan gå fel. Dessutom ingår både WiFi- och 4G-uppkoppling, vilket gör att uppdateringar och ny programvara installeras automatiskt – och att en hel del service kan göras på distans.

 

50 % för installationskostnaden

Eddima sköter ansökan åt privatpersoner av skattereduktion för Grön Teknik på 50% för kostnaden av installation och laddbox.

Zaptec Go finns i sex färger