Datanätinstallationer

Behöver du installera kabelsystem för tele- och datanätverk för ditt företag? Då kan vi hjälpa dig med det. Eddima är din pålitliga partner för installation och optimering av datanätverk. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov, oavsett om du driver ett litet kontor eller en stor organisation.

Installation av strukturerade och anpassade kabelsystem för tele och datanätverk

Vi på Eddima hjälper dig med installation av strukturerade och anpassade kabelsystem för tele- och datanätverk. Vi är ett av regionens mest anlitade företag inom datanätsinstallationer, och har idag 20 medarbetare med lång erfarenhet av installation av datanät. På Eddima har vi haft en central roll när flera av regionens största datanät har byggts upp; vi har tagit med oss den kunskapen för att ge den till alla kunder som vänder sig till oss. Förutom att vara med vid uppbyggnaden av nya datanät är det många företag och organisationer som vänder sig till oss på Eddima för att få besiktningar och åtgärdsförslag på hur deras nuvarande datanät kan förbättras och säkras.

Installation av datanät

Vi erbjuder installation av strukturerade och anpassade kabelsystem för tele -och datanätverk och installation av datanät av certifierad personal. På Eddima har vi mångårig erfarenhet från installation inom

  • kontor
  • industri
  • förvaltningsanläggningar.

Alla installationer avprovas med certifieringsinstrument enligt gällande standard. Våra installationer av datanät byggs med den senaste tekniken för att vi ska kunna möta kundernas växande behov och alla våra instrument kalibreras regelbundet enligt ISO-standard.

Varmt välkommen till oss på Eddima!

Certifierad personal

Vi erbjuder installation av strukturerade och anpassade kabelsystem för tele och datanätverk av certifierad personal med mångårig erfarenhet från installationer inom kontor samt industri och förvaltningsanläggningar.

100% kvalité

  • Alla installationer avprovas med certifieringsinstrument enligt gällande standard.
  • Våra datanätsinstallationer byggs med den senaste tekniken för att möta kundens växande behov.
  • Alla våra instrument kalibreras regelbundet enligt ISO-standard.

Varmt välkommen att kontakta oss när ni är i behov av att installera tele- och datanätverk.