Vi är Eddima

Vi är Eddima

Den självklara installatören inom El, Tele, Data & Stadsnät

Vi är installationsföretaget med stor kompetens och erfarenhet inom el, tele, data och stadsnätsbyggande. Med våra 30 medarbetare och 20 servicebilar är vi snabbt på plats för att hjälpa våra kunder. Vårt arbete bedrivs alltid av erfaren och certifierad personal i enlighet med våra höga miljö- och kvalitetskrav. Det garanterar att våra installationsarbeten alltid ger önskat resultat för våra kunder. Eddima Teknik AB tillhör ett av de snabbast växande företagen i Sverige och har blivit utsedd till ett av Sveriges Gasellföretag.

Den självklara installatören inom El, Tele, Data, Elbilsladdare & Stadsnät

Vi är installationsföretaget med stor kompetens och erfarenhet inom el, tele, data och stadsnätsbyggande. Med våra 30 duktiga medarbetare och 20 servicebilar är vi snabbt på plats för att hjälpa våra kunder. Vårt arbete bedrivs alltid av erfaren och certifierad personal i enlighet med våra höga miljö- och kvalitetskrav. Det garanterar att våra installationsarbeten alltid ger önskat resultat för våra kunder. Eddima Teknik AB tillhör ett av de snabbast växande företagen i Sverige och har blivit utsedd till ett av Sveriges Gasellföretag 2016.

Hos oss är ni i trygga händer

Eddima Teknik AB är är certifierade enligt:

  • ISO 9001 – Kvalitetsledning

  • ISO 14001 – Miljöledningssystem

  • ISO 45001 – Systematiskt arbetsmiljöarbete

Tillsammans med våra kunder

För oss på Eddima är en god relation med våra kunder och samarbetsparters viktigt. Vi finns i en rörlig bransch under snabb utveckling och har därför valt att satsa mycket på vår tekniska kompetens och att alltid hålla en hög kvalitet i dom uppdrag vi genomför. Det vet vi skapar nöjda och trygga kunder som fortsätter att utveckla sin verksamhet tillsammans med oss. Du är varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar och hur vi tillsammans kan lösa ditt företags utmaningar, idag och imorgon.

Vi är ett teknikbaserat installationsföretag med säte i Norrköping och filial i Linköping

Vill du ha vår hjälp?
Tjänster
Vilken av våra tjänster har du frågor kring?
Vill du ha vår hjälp?
Tjänster
Vilken av våra tjänster har du frågor kring?