Elbilsladdare för företag

Funderar ni på att kunna erbjuda elbilsladdare i ert företag? Vi på Eddima hjälper till med installationen av elbilsladdare. Vi ger er råd om hur ni smartast kan påbörja processen och gå från idé till installation. Du bör dock ha i åtanke att alla parter ska vara överens när du vill installera laddboxar, laddstationer och laddstolpar för ditt företag. Det är dessutom viktigt att du får markägarens tillstånd innan installationen påbörjas. 

Vi erbjuder

Laddbox och laddstationer för företag

Vi på Eddima är återförsäljare av Zaptec och installerar laddboxar och bygger laddstationer för företag. Laddboxen passar till både el- och hybridbil och vi hjälper dig med installationen. Vi hjälper dig att anpassa laddboxen efter ditt företag och företagets behov. Zaptec Pro är marknadens säkraste och mest flexibla laddsystem och är en smart och effektiv lösning där vi på Eddima sköter installationen och hjälper företag att

  • utvärdera platsen
  • bestämma lämplig kapacitet
  • ger råd om tekniska krav och kostnader.

Det är viktigt att se till att det finns tillräckligt med elförsörjning på platsen för att hantera laddningstationerna. Det kan krävas anpassningar av befintliga elinstallationer eller uppgradering av kapaciteten.

Zaptec Go
Vill du och ditt företag ha hjälp med elbilsladdare?
Tveka inte att kontakta oss så ska vi hitta den bästa lösningen för er!
Tjänster
Vilken av våra tjänster har du frågor kring?

Hos oss är ni i trygga händer

Eddima Teknik AB är är certifierade enligt:

  • ISO 9001 – Kvalitetsledning

  • ISO 14001 – Miljöledningssystem

  • ISO 45001 – Systematiskt arbetsmiljöarbete

Eddima, det teknikbaserade installationsföretaget med säte i Norrköping och filial i Linköping