Vi installerar marknadens mest kompletta laddsystem för privatpersoner och företag från Zaptec

Elbilstillväxeten är stark. Sverige är ett av de länder i världen med starkast tilläxt av laddbara bilar. 2020 prognosticeras att 30% av nybilsförsäljningen kommer vara laddbar och 2021 40%*. För att möta den stora ökningen av elbilar är det viktigt att investera i ett laddsystem som enkelt kan byggas ut i takt med att fler behöver ladda. Behöver ni hjälp med att implementera laddstationer i era byggnader? Eddima hjälper er!

* Prognos gjord av Branschorganisationen Bil Sweden

Zaptec Go
Zaptec Pro

Zaptec Go

Kontakta oss på Eddima idag så hjälper vi dig med råd och installation av Zaptec Pro!

Oavsett vad du kör eller vart du ska, är Zaptec Go det bästa sättet att ladda din resa. Med ledande norsk grön teknik har vi skapat världens minsta 22 kW-laddare (22 kW är maxeffekt) i sitt slag. En laddare som är lika smart på insidan som den är enkel på utsidan.

  • Passar alla elbilar och hem

  • 80 % mindre och lättare än andra laddare av samma typ på marknaden

  • Certifierad enligt högsta säkerhetsstandard

  • Lätt placerad med en storlek motsvarande en surfplatta och en vikt på endast 1,3 kg

Ring 011-23 13 70 eller
maila info@eddima.se

Finns i 6 färger

Ladda ner Zaptec Go produktblad här!

Zaptec Pro

Kontakta oss på Eddima idag så hjälper vi dig med råd och installation av Zaptec Pro!

Zaptec Pro är en intelligent laddstation med integrerat 4G vilket underlättar installation och säkerställer en säker uppkoppling.

Laddstationerna har integrerad last- och fasbalansering, vilket innebär att systemet utnyttjar den ström som finns tillgänglig i parkeringsanläggningen på ett optimalt sätt. Boxarna levererar alltid den snabbast möjliga laddningshastigheten vid varje given tidpunkt. Upp till 66% fler bilar kan ladda på befintlig elkapacitet med ett ZAPTEC-system jämfört med ett traditionellt laddsystem!

ZAPTECs intelligenta laddsystem optimerar elanvändningen vilket resulterar i stora kostnadsbesparingar för fastighetsägare. Genom att kapa effekttoppar undviks onödig uppgradering av elsystemet och effektkostnader gentemot nätbolaget hålls nere.

  • Integrerad 4G
  • Effektivare elanvändning
  • Kostnadsbesparingar
  • Snabbt & säkert

Ladda ner Zaptec Pro produktblad här!

Ring 011-23 13 70 eller
maila info@eddima.se