Laddstation

Eddima hjälper dig installera laddstation för din elbil

Eddima är återförsäljare av Zaptec och hjälper dig att installera laddboxar och bygga laddstationer för din elbil. Vi har hög kompetens inom installation av laddstationer och laddboxar. Eddima ger snabb service med hög kvalitet och en innovation som ligger i framkant.

Med en laddstation från Zaptec får du en smart och effektiv lösning. Laddstationerna passar bostadsrättsföreningar, företag, kommuner, köpcentrum och andra organisationer som erbjuder privata och publika parkeringsplatser. Vid installation av en laddstation är det mycket viktigt att vara noggrann för att se till så att installationen är säkert och korrekt utförd och det är vad vi på Eddima  hjälper dig med.

Vi erbjuder

Zaptec Pro laddsystem för din elbil

Zaptec Pro är marknadens säkraste och mest flexibla laddsystem för företag. Den har en hållbar design anpassad för vårt nordiska klimat. Den är särskilt framtagen för smart laddning i flerfamiljshus, på företagsparkeringar och i stora parkeringsanläggningar. Laddstationen har 4G som säkerställer kontinuerlig sömlös kommunikation mellan laddstationerna dessutom har Zaptec Pro stöd för Plug & Charge. 

Det går att komplettera Zaptec Park med en smidig betaltjänst som gör det lätt att ta betalt för laddning.

Zaptech Pro
Vill du ha hjälp med laddstationer?
Tveka inte att kontakta oss så ska vi hitta den bästa lösningen för er!
Tjänster
Vilken av våra tjänster har du frågor kring?

Hos oss är ni i trygga händer

Eddima Teknik AB är är certifierade enligt:

  • ISO 9001 – Kvalitetsledning

  • ISO 14001 – Miljöledningssystem

  • ISO 45001 – Systematiskt arbetsmiljöarbete

Eddima, det teknikbaserade installationsföretaget med säte i Norrköping och filial i Linköping