Elbilsladdare från Zaptec

Elbilsladdning är en viktig faktor för att kunna köra en elbil och Zaptec är en viktig aktör inom detta område. Deras elbilsladdare, laddsystem och laddstationer är kända för att vara kompakta, robusta och effektiva.

Ledande laddstationer och laddsystem

Zaptec är en norsk tillverkare av laddutrustning för elbilar och erbjuder en rad olika elbilsladdare för både privat och offentligt bruk. Det är laddare med flera fördelar.

  • Kan monteras på vägg eller levereras med stolpe.
  • Drift- och framtidssäkra tack vare smart design.
  • Alltid uppdaterade med egen 4G-uppkoppling.
  • Och så är de ju snygga också!

Deras laddare är utvecklade för att ladda elbilar och hybridbilar med hög effekt och hastighet, vilket gör att laddningen går snabbt och effektivt. Detta är viktigt för att göra elbilsladdningen så bekväm och smidig som möjligt.

Zaptecs elbilsladdare, laddsystem och laddstationer är certifierade enligt internationella standarder och har typ 2-kontakt, som är den internationella standarden. Detta gör att de kan användas av de allra flesta elbilar.

Läs mer om marknadens säkraste och mest flexibla laddstationer!

Laddsystem anpassade efter dina behov

Ett av Zaptecs unika erbjudanden är deras laddsystem som kan anpassas efter kundens specifika behov. Detta ger möjlighet för skräddarsydda lösningar för olika typer av användare, såsom företag, bostadsrättsföreningar och offentliga platser. Dessutom erbjuder Zaptec en app som gör det enkelt för ägare av elbilar att styra och övervaka sin laddning via sin smarttelefon. Det ger användaren möjlighet att starta och avbryta laddningen, se laddningens status och även få en faktura för laddningen.

Vi installerar marknadens mest kompletta laddsystem för privatpersoner och företag

Elbilstillväxten är stark. Sverige är ett av de länder i världen med starkast tillväxt av laddbara bilar. 2020 prognostiseras att 30 % av nybilsförsäljningen kommer vara laddbar och 2021
40 %. För att möta den stora ökningen av elbilar är det viktigt att investera i ett laddsystem som enkelt kan byggas ut i takt med att fler behöver ladda. Zaptecs elbilsladdare är väl mottagna i Norge och har också fått erkännande internationellt.

Behöver ni hjälp med att implementera laddstationer i era byggnader? Kontakta oss,hjälper vi er!

Vill du ha vår installationshjälp?
Tveka inte att kontakta oss så ska vi hitta den bästa lösningen för er!
Tjänster
Vilken av våra tjänster har du frågor kring?